Vivafloors

Bij ons vindt u een geruim aanbod collecties van Vivafloors! Deze pvc vloeren worden als exclusieve modellen beschouwd. Elke registerplank is voorzien van een sterke PU-toplaag die slijtage van de plank voorkomt. De pvc vloeren van Vivafloors voelen en zien eruit als echte klassieke houten vloeren.

 

Waarom kiezen voor de pvc vloeren van Vivafloors?

 

De vloeren van Vivafloors kunnen uitermate goed tegen vocht. Door de goede beschermde toplaag is het geen probleem als er halsoverkop geknoeid wordt met een glas drinken. Vivafloors zijn daarom zeer geschikt om te leggen in ruimtes die wat natter kunnen worden zoals het toilet of de badkamer. Er zullen geen bobbels of vochtplekken ontstaan op het oppervlak.

 

Doordat het materiaal een hoge dichtheid bevat krijgt de lucht weinig kans om veel geluid te produceren. U hoeft dus niet bang te zijn voor schuivende stoelen of het getik van hakken. De vloeren van Vivafloors zijn tevens zeer gemakkelijk te onderhouden. Simpelweg afnemen met een doekje is voldoende en uitgebreid dweilen is niet meer nodig.

 

Vloerverwarming leggen onder uw pvc vloer van Vivafloors kan perfect! U heeft geen ondervloer nodig aangezien de vloer zelf al dient als warmtegeleider. De vloerverwarming kan zo met alle gemak de gehele ruimte binnen no-time verwarmen.

 

Onze pvc vloeren van Vivafloors zijn gemaakt van het beste materiaal en moeten uiteraard bestand zijn tegen de nodige stootjes. U doet immers een aankoop waar u jaren mee vooruit wilt. Zelfs bij heel intensief gebruik zult u geen last hebben van slijtage door de ijzersterke toplaag. Ook krassen zijn uit den boze bij onze vloeren van Vivafloors.

 

Bent u benieuwd welke pvc vloer het beste bij u past of heeft u meer vragen over de collecties van Vivafloors? Onze stylisten en vakmensen staan u graag te woord in onze showrooms of telefonisch. Met onze jarenlange ervaring willen we u zo goed mogelijk op weg helpen!

Zie ons vivafloors assortiment