Laminaat Wierden

Bent u op zoek naar stevig betrouwbaar laminaat in Wierden? Dan hebben we bij Oude Luttikhuis Interieur vast wat u zoekt. Al sinds 1993 pakken we elke uitdaging aan om onze klanten te voorzien van een prettige woonomgeving. Voor een laminaatvloer komen wij gratis bij u langs voor een deskundig advies op maat. Vervolgens zullen we kosteloos het inmeetwerk verrichten, en tenslotte installeren we op vakkundige wijze uw nieuwe vloer. Wederom zonder bijkomende kosten!

 

Waarom zou u kiezen voor een vloer van laminaat in Wierden? Laminaat is razend populair in de vloerenbranche. Naast dat het ontzettend gebruiksvriendelijk en duurzaam is, gaat een vloer van laminaat gemakkelijk 25 jaar mee. Wat maakt laminaat zo sterk? De planken zijn opgebouwd uit verschillende lagen met ieder zijn eigen functie. De bovenste laag vormt de toplaag en is gemaakt van Melamine en Korund. Dit maakt de plank erg hard en sterk. Daarnaast zorgt deze toplaag ervoor dat het laminaat hitte- en vochtbestendig is en amper verschijnselen van slijtage laat zien. Het laminaat behoudt ook zijn kleur en glans omdat de toplaag tevens beschermt tegen UV licht. Om uw vloer er zo echt mogelijk uit te laten zien, beschikken wij over een ruim assortiment aan verschillende typen en structuren. Veel vloeren van ons zijn dan ook niet te onderscheiden van een echte houten of tegelvloer.

 

Wanneer u uw laminaat in Wierden door ons laat leggen heeft u ook nog eens een hele ruime keuze aan dessins. Het dessin is het uiterlijk van de plank, oftewel de print. Wat zijn verdere voordelen van een laminaatvloer? Het is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft bij het schoonmaken niet meer uren te schrobben om een vloer van vlekken te ontdoen. Laminaat neemt weinig tot geen vuil op omdat het vuil zich niet aan het materiaal kan hechten. Binnen de kortste keren bent u alweer klaar en glanst uw vloer weer. Heeft u meer vragen? Neem gerust contact op met ons!

Zie ons laminaat assortiment