Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Vadain - Bali

Vadain – Bali

Vadain Groove

Vadain Groove

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen

Voor vouwgordijnen in alle soorten, maten en kleuren bent u bij ons aan het juiste adres! We beschikken over een zeer breed assortiment vouwgordijnen. Onze vouwgordijnen zijn te verkrijgen in elke gewenste kleur en stof. Zo kunt u kiezen voor de transparante variant, maar hij is ook verduisterend leverbaar. We kunnen de vouwgordijnen speciaal voor u op maat maken. Zo hoeft u tenminste zelf niet te knoeien met een techniek die in eerste instantie simpel lijkt, maar toch de nodige expertise vereist. Uiteraard installeren we met alle plezier de vouwgordijnen in uw woning.

 

Dit type raamdecoratie is nog altijd zeer populair in ons land. Dit komt met name door het gemak van het gebruik. Ze zijn tevens een stuk kleiner dan normale gordijnen en zijn ideaal om te dienen in de wat kleinere woningen of voor smalle ramen. Vouwgordijnen zijn ook prima te installeren in combinatie met overgordijnen. Deze kunt u in exact dezelfde kleuren en stijlen bij ons krijgen. Eigenlijk passen vouwgordijnen in elk interieur. Samen met uw wensen kunnen we het ideale vouwgordijn voor u op maat installeren. Zo creëert u de juiste stijl voor de inrichting van uw huis.

 

Vouwgordijnen zijn niet alleen geschikt voor uw ramen in de woonkamer of in de slaapkamer. Ze passen ook uitermate goed voor deuren. We monteren de vouwgordijnen dusdanig dat de deur nog altijd goed open kan. De vouwgordijnen zijn zeer praktisch in onderhoud. U kunt ze gemakkelijk wassen waardoor ze weer als nieuw lijken. Ook draagt dit type raamdecoratie bij aan de akoestiek in uw huis. Uw woning zal er minder gehorig van worden dan voorheen.

 

Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden omtrent vouwgordijnen? U kunt altijd even langskomen in een van onze showrooms om de collectie te komen bekijken. Onze professionele stylisten staan met alle plezier voor u klaar!