Schade aan uw vloer? Wij helpen graag!

Schade aan uw pvc of laminaat vloer is vervelend en dient snel opgelost te worden. Bel of mail ons gerust voor deskundig advies en hulp.

Contact

Onze voordelen:

 

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van pvc- en laminaatvloeren
Zeer deskundige vakmensen
Professioneel herstel van beschadigde vloeren
Betrouwbare nazorg
Direct advies en hulp

Schadeherstel vloer
Direct telefonisch advies!

Wanneer u contact opneemt voorzien wij u direct van advies. Als het om kleine beschadigingen gaat kunnen wij u het juiste advies en/of product adviseren, zodat u wellicht zelf de schade kunt repareren. Als het om grotere beschadigingen gaat kunnen onze vloerdeskundigen u helpen uw vloer weer te herstellen. Onze specialisten geven u graag een uitgebreid advies over de vloer en hoe deze het beste terug te brengen is naar de oude staat. Zo kunt u spoedig weer genieten van een mooie vloer in huis.

Procedure verzekering
Kosten (vaak) voor verzekeringsmaatschappij

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen vergoeden schade aan een pvc- of laminaatvloer. Nadat de verzekeringsmaatschappij van de verzekerde een schademelding van de vloer heeft ontvangen schakelen ze ons in. Een vloerdeskundige kan de schade bij u komen opnemen waarbij een offerte wordt gemaakt. De offerte is voor de verzekeringsmaatschappij, u heeft geen omkijken naar de financiële afwikkeling. Nadat wij goedkeuring hebben van de verzekeringsmaatschappij gaan wij over tot het vakkundig herstellen van uw vloer.

Schadeherstel stappenplan
Hoe gaan wij te werk?
  1. Bel of mail ons voor deskundig advies en hulp. Wij nemen uw klacht in behandeling en hopen u direct van dienst te kunnen zijn. Bij kleine beschadigingen kunnen wij het juiste product en advies geven waarna de schade direct en zelfstandig op te lossen is.
  2. Is de schade groot en heeft u hulp nodig? Na ontvang schademelding (lees: procedure verzekering) komt een vloerdeskundige de schade bij u opnemen. Een offerte moet worden goedgekeurd door de verzekeringsmaatschappij.
  3. Na goedkeuring herstellen wij vakkundig uw vloer – van plaatselijk herstel tot het vervangen van de gehele vloer.
Soorten schade
Wij worden voornamelijk benaderd voor:
  • kleine herstelschade
  • waterschade
  • brandschade
  • rookschade
  • verhuisschade
  • inbraakschade
Vloer renovatie 
Soorten herstelmogelijkheden

Bij een beschadigde vloer zijn meerdere opties mogelijk, afhankelijk van de schade. Uiteraard kunnen wij uw beschadigde vloer uitnemen, afstorten en voor een nieuwe vloer zorgen. Bij kleinere beschadigingen bestaat de mogelijkheid om een gedeelte van de vloer te vervangen. Ook zijn er voor kleine herstelwerkzaamheden mogelijkheden: een flinke deuk of kras kunnen wij ook wegwerken.

Hulp of advies nodig?
Onze kennis delen wij graag

Bel 074 38 41 56 9

 

Of mail naar: info@oudeluttikhuis.nl en wij nemen contact met u op.