Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Vadain - Bali

Vadain – Bali

Vadain Groove

Vadain Groove

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze gordijnen

Raamdecoratie Enschede

Bij Oude Luttikhuis Interieur zit u goed voor al uw wensen op het gebied van raamdecoratie in Enschede! We beschikken over een zeer ruim en bovenal divers aanbod. Onder raamdecoratie verstaan we allerlei verschillende soorten gordijnen. De lange traditionele gordijnen scharen we onder zachte raamdecoratie. In moderne nieuwbouwwoningen zie je dit nog zelden terug. De meeste mensen kiezen voor harde/vaste raamdecoratie. Daaronder verstaan we vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en plissé’s. Uiteraard zijn deze twee soorten raamdecoratie goed te combineren. Een groot voordeel van zachte raamdecoratie is de akoestische functie die het met zich meebrengt. Door de lange gewaden aan klassiek gordijn raakt het huis minder gehorig.

 

Gordijnen worden als sfeermakers voor je interieur gezien. Ze zijn een niet te missen onderdeel voor de inrichting van je woning. Tegenwoordig kunt u uw raamdecoratie zelfs op afstand besturen. De markt blijft volop in ontwikkeling waardoor er telkens weer nieuwe systemen ontstaan. Wij helpen je graag op weg voor het kiezen van de juiste raamdecoratie in Enschede.

 

Raamdecoratie vervult een aantal belangrijke rollen. Zoals hierboven al genoemd dringt het de gehorigheid binnenshuis terug. Daarnaast kan het dienen als wering voor de zon en als privacy-maatregel. Ook heeft het een isolatiefunctie. In de zomer houdt het uw huis koel terwijl het in de winter juist zorgt voor de regulering van de warmte binnen.

 

Er zijn een aantal verschillende typen raamdecoratie te onderscheiden. De vouwgordijnen zijn het meest populair. Ze zijn makkelijk schoon te houden doordat ze te wassen zijn en verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende stoffen en kleuren. Het rolgordijn is praktisch in gebruik en wordt ook op maat voor u gemaakt. Jaloezieën zijn er in houten en in aluminium uitvoeringen. Ze zijn vochtbestendig en zouden goed in uw badkamer passen. Plissé’s zijn van dun materiaal, zien er prachtig uit en laten het licht wat meer door. De draadjes blijven ook mooi zichtbaar.

 

Heeft u meer vragen over de verschillende mogelijkheden voor raamdecoratie in Enschede? Neem gerust gratis contact met ons op voor advies op maat!