Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Vadain - Bali

Vadain – Bali

Vadain Groove

Vadain Groove

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze gordijnen

gordijnen enschede

Wij van Oude Luttikhuis Interieur beschikken over een ruim assortiment aan gordijnen en bezorgen onder andere in Enschede! Deze raamdecoratie is bij ons te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit rolgordijnen, vouwgordijnen, of plissés en jaloezieën.

 

Gordijnen zijn sfeerbepalend voor je interieur. Met name in je slaapkamer en woonkamer zijn ze tegenwoordig onmisbaar. Naast dat ze belangrijk zijn voor je inrichting, hebben ze ook een belangrijke functie omtrent de akoestiek. Gordijnen zorgen er namelijk voor dat je huis minder gehorig is. Ook helpen ze bij het vasthouden van warmte binnenshuis en vervullen ze daarmee een isolerende taak. De veelzijdigheid in keuze, wat betreft gordijnen in Enschede, maakt het er natuurlijk niet makkelijker op. Kiest u voor een rolgordijn wat op eenvoudige wijze op- en afgerold kan worden? Dit is een populaire keuze. Overdag beschermt het u tegen de zon en ’s avonds biedt het u privacy.

 

De vouwgordijnen zijn het meest populair. Dit komt omdat het past in elke inrichting. Ook kunnen ze op maat worden gemaakt en op kleur en stof worden aangepast. Een bijkomend voordeel van het vouwgordijn, is dat deze erg gemakkelijk is in onderhoud. Je kunt het namelijk gewoon wassen.

 

Naast de klassieke gordijnen beschikken we in ons assortiment ook over verschillende soorten jaloezieën. Zo kunt u gaan voor houten, maar ook voor aluminium jaloezieën. Met name de isolerende waarde van dit type gordijn is een groot bijkomend voordeel. Tevens zijn ze ook erg geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Jaloezieën zijn erg handig om de lichtval in je huis af te stellen, en zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

 

Voor gordijnen in Enschede zit u bij ons dus goed! Mocht u vragen hebben kunt u gerust langskomen. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en bieden onze stylisten u gratis advies op maat aan.