Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Vadain - Bali

Vadain – Bali

Vadain Groove

Vadain Groove

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze gordijnen

Gordijnen Oldenzaal

Oude Luttikhuis Interieur bezorgt ook gordijnen in Oldenzaal! In ons ruime aanbod aan verschillende typen gordijnen vindt u zeker iets wat bij uw stijlwensen past. Tegenwoordig zijn gordijnen onmisbaar voor uw interieur en staan ze bekend als sfeer verhogend. Ons assortiment bestaat onder andere uit rolgordijnen, vouwgordijnen, duettes, plissé’s en jaloezieën. Stuk voor stuk zijn deze weer onder te verdelen in verschillende maten, stijlen en kleuren.

 

Vouwgordijnen worden nog altijd als de meest populaire keuze beschouwd. Dit type gordijn kan in elke gewenste maat en/of kleur worden geleverd. Met hun warme uitstraling bieden ze een uitstekende isolatie om de kou buiten te houden. Doordat ze vaak erg lang zijn en van warm materiaal worden gemaakt helpen ze de akoestiek binnenshuis ook een handje. Uw huis wordt er minder gehorig van. Dit type gordijn is verkrijgbaar in vele verschillende soorten stoffen en kleuren.

 

Rolgordijnen zijn eenvoudig te gebruiken en worden veelal ingezet om ramen te bedekken. We kunnen deze op maat voor u maken en proberen we aan al uw wensen te voldoen. Overdag weert het rolgordijn de zon, ’s avonds biedt hij u de nodige privacy. Qua materialen en stoffen zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Een plissé gordijn is vrij dun en laat aardig wat licht door. Ook blijven de draadjes zichtbaar. Bij een Duettes is dit compleet anders. Deze is dikker door de dubbele laag gevouwen stof. Dit zorgt wel voor een betere isolerende functie. Het houdt uw huis zomers koel en ’s winters lekker warm. Dit is bij een plissé gordijn minder. Deze twee typen gordijnen Oldenzaal kies je doorgaans voor een langere termijn. Het is dus verstandig om onze hulp hierbij in te schakelen.

 

Mocht u meer willen weten over onze verschillende soorten gordijnen in Oldenzaal? Onze stylisten staan u graag te woord en voorzien u daarnaast gratis van advies op maat!