Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Vadain - Bali

Vadain – Bali

Vadain Groove

Vadain Groove

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze gordijnen

Raamdecoratie Almelo

Welkom op de pagina voor alles wat u moet weten over raamdecoratie in Almelo! Bij Oude Luttikhuis Interieur bezorgen en installeren we uiteraard ook in Almelo en omgeving. We bieden u een zeer ruim assortiment aan zodat u altijd wel iets vindt wat aan uw woonwensen voldoet.

 

Raamdecoratie vinden we tegenwoordig in allerlei soorten, stijlen en maten. In veel nieuwbouwwoningen treffen we nog maar weinig lange klassieke gordijnen aan. We zien vooral dat er gekozen wordt voor harde raamdecoratie. Onder harde raamdecoratie scharen we onder andere vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en plissé’s. Soms combineren mensen de harde raamdecoratie met de traditionele zachte (gordijnen). Het voordeel van deze lange klassieke gordijnen is dat het helpt om je huis minder gehorig te maken. De harde raamdecoratie is vaak iets praktischer in gebruik.

 

Voor raamdecoratie in Almelo zit u bij ons dus goed. Tegenwoordig gebruiken we dit veelal om ons huis te beschermen van de zon, voor een betere isolatie in huis of ter bevordering van de privacy. Raamdecoratie kan ervoor zorgen dat uw huis lekker koel blijft in de zomer, of juist in de winter de warmte bewaakt.

 

Ons ruime aanbod kent veel verschillende soorten raamdecoratie. Zo verkopen wij onder andere vouwgordijnen. Deze zijn uiterst gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden doordat ze gewassen kunnen worden. Daarnaast beschikken we ook over verschillende soorten rolgordijnen. Dit type is populair vanwege het eenvoudige gebruik. Overdag weert een rolgordijn de zon, en ’s avonds biedt het uitstekende privacy mogelijkheden. Jaloezieën verkopen we in zowel de houten als de aluminium variant. Deze soort raamdecoratie is goed geschikt voor in de badkamer of andere vochtige plekken. Aluminium Jaloezieën zijn in alle kleuren verkrijgbaar, de houten variant wordt geleverd met een koord of ladderband.

 

Heeft u behoefte aan advies op maat van een van onze stylisten? Neem gerust contact op met ons en wij helpen u verder met uw zoektocht naar raamdecoratie in Almelo.