Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Multisol - Rolgordijn

Rolgordijn – Multisol

Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze rolgordijnen op maat

Rolgordijnen Rijssen

Zoekt u rolgordijnen in de omgeving van Rijssen? Oude Luttikhuis Interieur biedt u een zeer ruim assortiment met rolgordijnen in allerlei soorten, maten, kleuren en stijlen. Zo kan u uw gordijnen perfect afstemmen op uw woonwensen en inrichting. Rolgordijnen zijn erg populair vanwege de prijs/kwaliteit verhouding. Bij ons krijgt u absoluut waar voor uw geld. Uiteraard komen we de rolgordijnen bij u in Rijssen gewoon installeren.

 

Onze rolgordijnen zijn in allerlei maten en kleuren te krijgen. Ook heeft u de keuze uit verschillende soorten stoffen. Bent u op zoek naar transparant, of kiest u liever voor de verduisterende variant? U kunt met onze gordijnen de perfecte sfeer voor uw interieur creëren.

 

Rolgordijnen zijn zeer simpel in het gebruik en kunnen dienen voor meerdere doeleinden. Zo heeft het een grote isolerende functie. In de zomer biedt het bescherming tegen de hitte van buitenaf, terwijl het rolgordijn in de winter de warmte binnen reguleert. Verder helpt een rolgordijn natuurlijk mee aan uw privacy en weert het overdag het zonlicht als dit nodig is. Voor rolgordijnen in Rijssen zit u bij ons goed!

 

In Nederland wordt dit type raamdecoratie als een van de populairste gezien. Dit komt met name omdat het een voordelig product is van goede kwaliteit. De rolgordijnen worden voor u op maat gemaakt en u mag de stijl en de kleur ervan samenstellen. Ons assortiment bezit ook een ruim aanbod aan standaardmaten die altijd per direct te leveren zijn.

 

Vindt u het toch prettig om een helpende hand in te schakelen om u van advies te voorzien? Onze professionele stylisten staan met alle plezier dag in dag uit voor u klaar. U kunt altijd langskomen in een van onze showrooms of telefonisch contact met ons opnemen voor een afspraak. Wij hopen u graag te verwelkomen voor uw rolgordijnen in Rijssen!