Laminaat goedkoop

Zoekt u goedkoop laminaat? Dan bent u bij Oude Luttikhuis Interieur aan het goede adres. Al jarenlang helpen wij onze klanten met het inrichten van een sfeervolle woonomgeving. Onze doelstelling is om met veel liefde en passie u verder te helpen en te adviseren.

 

We bieden ons laminaat erg goedkoop aan in verschillende soorten en stijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kliklaminaat wat uiterst gebruiksvriendelijk is. Het is zelfs zo simpel, dat u het zelf binnen de kortste keren kan leggen. Uiteraard bieden wij als gratis service aan om uw vloer te komen installeren. Ook beschikken we over een ruim aanbod aan v-groef laminaat. Ook deze optie is erg goedkoop. Het laminaat is te verkrijgen in verschillende kleuren en structuren, zodat er zeker iets tussen zit wat aan uw wensen voldoet.

 

De laatste jaren is laminaat zeer in trek. Dit komt met name door de gunstige prijs. Laminaat is relatief goedkoop als je het vergelijkt met andere traditionele vloeren. Daarnaast wordt laminaat geprezen omdat het qua uitstraling niet onderdoet aan een echte houten- of tegelvloer.

 

Laminaat wordt al sinds 1977 gebruikt. Het materiaal blijft zich door ontwikkelen en is inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare vloerbedekker. Laminaat is goedkoop maar ijzersterk. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van verschillende lagen die het materiaal bestendig maken tegen allerlei eventuele risicofactoren. Zo is laminaat vochtbestendig, hittebestendig en kampt het niet met slijtages. Doordat het dessin, de print van het laminaat, beschermd wordt door een sterke toplaag blijft het zijn mooie glans en kleur behouden. Daarnaast is laminaat ontzettend simpel te onderhouden. Het neemt weinig vuil op waardoor een dweil niet vaak nodig is. Meestal volstaat een korte beurt met de stofzuiger.

 

Wilt u meer weten over onze aanbiedingen omtrent laminaat? Neem gerust contact met ons op! Onze professionals staan met alle plezier voor u klaar.

Zie ons laminaat assortiment