Laminaat Goor

Bent u op zoek naar een vloer van laminaat in Goor? Dan zit u bij ons goed! Al jarenlang helpen wij mensen met het inrichten van hun woonomgeving. Dit doen we met ontzettend veel plezier, maar bovenal met veel liefde en passie. Daarnaast vinden we een stukje service erg belangrijk. Mocht u gekozen hebben voor laminaat, dan komen we u gratis voorzien van vakkundig advies op maat. Het meetwerk wat erbij komt kijken regelen we ook kosteloos voor u. Tot slot zullen onze professionals de vloer vakkundig voor u installeren.

 

Wat zijn de voordelen van laminaat? Ten eerste zijn de planken ontzettend gebruiksvriendelijk. Ze nemen amper tot geen vuil op waardoor u maar sporadisch hoeft te dweilen. Heftig boenen of schrobben is van nu af aan niet meer nodig. Daarnaast is laminaat zeer duurzaam. Een vloer gaat gemakkelijk 25 jaar mee. De bovenste laag van het laminaat noemen ze de toplaag. Deze biedt veel bescherming voor het laminaat. Zo is het materiaal vochtbestendig, slijt het amper en is het ook nog eens hittebestendig. Ook kan de plank zich prima weren tegen UV licht waardoor het niet verkleurt en mooi blijft glanzen. De platen zijn uiterst krachtig doordat er gebruik wordt gemaakt van materialen als Melamine en Korund.

 

Ons ruime assortiment bestaat uit talrijke structuren en dessins. In veel gevallen is de laminaatvloer niet meer te onderscheiden van een echte tegel- of houtvloer. Dit komt omdat met de technieken van tegenwoordig het laminaat dusdanig bewerkt kan worden dat er net als in een echte vloer bijvoorbeeld groeven in zitten. Mocht u nog prangende vragen hebben over het installeren van een vloer van laminaat in Goor, twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze enthousiaste professionals staan u graag te woord en helpen u graag een handje op weg!

Zie ons laminaat assortiment