Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Vadain - Bali

Vadain – Bali

Vadain Groove

Vadain Groove

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze gordijnen

Gordijnen Almelo

Bij Oude Luttikhuis Interieur zit u goed als u op zoek bent naar gordijnen in Almelo! Ons assortiment bevat gordijnen in alle soorten en maten. In onze categorie raamdecoratie heeft u bijvoorbeeld de keuze uit rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé’s of jaloezieën. Elk type gordijn is uiteraard weer onder te verdelen in een unieke maat of kleur.

 

Met zoveel verschillende soorten gordijnen Almelo wordt de keuze er natuurlijk niet makkelijker op. Gordijnen staan er om bekend dat ze sfeer toevoegen aan uw interieur. Daarnaast bieden ze u privacy, beschermen ze u tegen de zon en dringen ze de gehorigheid binnenshuis terug. Welk type gordijn past het best bij u?

 

Het rolgordijn is een bekend fenomeen. Deze wordt veelal gebruikt voor ramen en is eenvoudig op en af te rollen. Dit type is op maat verkrijgbaar en in uw gewenste kleur. Naast het rolgordijn zijn de vouwgordijnen nog steeds het populairst. Ze passen in elk interieur en zijn verkrijgbaar in de stof die u zou willen en uiteraard in genoeg kleuropties. Vouwgordijnen dragen door hun zachtheid bij aan een goede akoestiek in huis. Een aanzienlijk voordeel is dat vouwgordijnen simpel schoon te houden zijn. U kunt ze gewoon wassen. Ze passen goed in de woonkamer, maar misstaan ook zeker niet voor een deur of tuindeur.

 

Jaloezieën zijn in opkomst. Ze geven een strakke en warme uitstraling aan uw inrichting. Vooral de isolerende waarde van de jaloezie is een groot voordeel. ’s Winters houdt het de warmte binnen, en in de zomer houdt het de ongewenste warmte buiten. Een jaloezie is makkelijk in gebruik, praktisch in onderhoud en is vochtbestendig dus zeer geschikt voor in de badkamer.

 

Twijfelt u nog over welke keus het beste bij u past? Onze stylisten staan met plezier voor u klaar om vragen te beantwoorden. Ook adviseren ze u graag op het gebied van gordijnen in Almelo.