Laminaat Albergen

Bent u op zoek naar een laminaten vloer in Albergen? Dan staan wij bij Oude Luttikhuis Interieur voor u klaar. Onze deskundige vakmensen maken graag een afspraak met u voor adviezen op maat. Daarnaast regelen wij het inmeten gratis.

 

Laminaat is razend populair. Vooral omdat de vloeren amper nog te onderscheiden zijn van bijvoorbeeld een echte houten vloer. Dit heeft te maken met de huidige technieken waarmee de vloeren worden samengesteld. De planken worden namelijk gevormd door verschillende lagen. Deze lagen zorgen er in zijn geheel voor dat de laminaatvloeren van zeer sterke kwaliteit zijn. U wilt immers niet dat uw vloer hol of bol gaat trekken na verloop van tijd.

 

Voor laminaat in Albergen kunnen wij u verschillende opties bieden. Ons assortiment omvat een grote diversiteit aan dessins of structuren van laminaat. Denkt u bijvoorbeeld aan een Woodgrain structuur, waarbij er groeven zichtbaar zijn in de toplaag van de plank. Of bijvoorbeeld een Chrome Zone structuur die voor extra glans zorgt op uw laminaat.

 

Onze laminaat vloeren zijn hittebestendig, slijtvast en bieden een goede bescherming tegen UV licht. Daarnaast zijn de vloeren geschikt voor vloerverwarming. Wist u dat laminaat ontzettend veel voordelen met zich meebrengt? De planken zijn ontzettend duurzaam. De samenstelling van de lagen zorgen voor een ijzersterk product die ook nog eens heel gebruiksvriendelijk is. Het schoonmaken van de vloer kost amper inspanning omdat laminaat simpelweg weinig tot geen viezigheid opneemt. U hoeft dus een stuk minder vaak de dweil uit de kast te halen. De prijzen van het laminaat zijn in verhouding met de kwaliteit die we leveren ontzettend laag.  Tot slot hebben onze laminaat vloeren een zeer lange garantietermijn. De meeste vloeren gaan namelijk zo’n 25 jaar mee.

 

Bent u geïnteresseerd in laminaat in Albergen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zie ons laminaat assortiment