Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Multisol - Rolgordijn

Rolgordijn – Multisol

Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze rolgordijnen op maat

Rolgordijnen Almelo

Voor rolgordijnen in Almelo heten we u welkom bij Oude Luttikhuis Interieur! Bij ons vindt u een ruim aanbod aan kwalitatief goede en betaalbare rolgordijnen. Zo kan u bepalen welke stijl, kleur en welke stof het beste past bij uw interieur. Zoekt u specifiek naar een transparant rolgordijn, of heeft u liever de verduisterende variant? Uw rolgordijnen worden door onze gepassioneerde vakmensen bij u in Almelo op maat afgeleverd en geïnstalleerd. Uiteraard staat ons team van stylisten ook voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

In Nederland worden rolgordijnen als zeer populaire keuze ervaren als het gaat om raamdecoratie. Dit komt vooral omdat de prijs/kwaliteit verhouding goed ligt bij dit type gordijn. Je krijgt waar voor je geld en wordt zelden teleurgesteld. Tevens zijn de keuzemogelijkheden dusdanig ruim dat u altijd een passend type vindt dat aansluit bij al uw woonwensen.

Rolgordijnen kunnen voor verschillende reden worden ingezet. Natuurlijk weert het overdag de felle zon, maar het kan ook helpen bij het versterken van uw privacy. Ook moeten we de isolerende functie niet vergeten. De rolgordijnen zorgen er namelijk in de zomer voor dat uw huis niet te warm wordt. In de winter werkt dit juist andersom en helpt het de warmte binnenshuis te houden.

 

We maken de rolgordijnen naar uw wensen voor u op maat. Onze vakmensen doen dit al jarenlang met veel passie. Daarnaast hebben we in ons assortiment een ruim aanbod aan standaardmaten. Het voordeel hiervan is dat deze bijna altijd direct leverbaar zijn en er geen wachttijd op zit. Verder bieden we rolgordijnen aan die passen in elk budget. U hoeft nooit te veel te betalen.

 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor rolgordijnen in Almelo? Neem gerust contact op met ons team. We helpen u graag verder!