Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Multisol - Rolgordijn

Rolgordijn – Multisol

Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze rolgordijnen op maat

Rolgordijnen Oldenzaal

Bent u op zoek naar betaalbare en kwalitatief goede rolgordijnen in Oldenzaal? Het team van Oude Luttikhuis Interieur helpt al jarenlang tevreden klanten met het vervullen van hun woonwensen. In ons ruime assortiment is de mogelijkheid om het perfecte rolgordijn voor uw interieur samen te stellen. Zo heeft u zelf de keuze uit de kleur of het type stof wat u wenst. Op deze manier kan u een sfeer creëren die aansluit op uw persoonlijke inrichting. Gaat u voor een transparant design, of voor een verduisterend rolgordijn? Onze stylisten helpen u graag op weg naar een juiste keuze voor rolgordijnen in Oldenzaal.

 

Rolgordijnen zijn in Nederland ontzettend populair. Dit type raamdecoratie staat erom bekend dat het voordelig van prijs is voor de kwaliteit die je krijgt. Daarnaast zijn rolgordijnen perfect af te stemmen op uw smaak. Het eenvoudige oprolsysteem is zeer praktisch om overdag de zon te weren of u ’s avonds te voorzien van een stukje extra privacy. Tevens mogen we isolerende functie niet vergeten te benoemen. Bij lekker zomerweer houdt het uw huis koel en bij bar winterweer laat het de warmte niet ontsnappen uit uw woonkamer.

 

Onze rolgordijnen worden voor u op maat gemaakt. Ook beschikken we over veel standaardmaten voor als u geen tijd heeft om te wachten. De standaardmaten kunnen vrijwel altijd direct worden geleverd. In principe kunnen we voor elk budget iets voor u betekenen. De rolgordijnen worden vakkundig voor u in Oldenzaal geïnstalleerd door professionals.

 

Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie over de ruime mogelijkheden voor rolgordijnen in Oldenzaal? Onze stylisten staan u graag te woord en willen samen met u kijken naar de beste keuzes voor uw interieur. Deze adviezen zijn gratis en vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op per telefoon of kom binnenwandelen in een van onze showrooms.