Tarkett laminaat

Sinds 1977 wordt er gebruik gemaakt van laminaat. Momenteel is het materiaal ontzettend populair om te dienen als vloer. Doordat het laminaat flink is doorontwikkeld in de afgelopen jaren zijn er veel verschillende typen en merken te onderscheiden.

 

Het laminaat van Tarkett is erg in trek vanwege zijn goede prijs- kwaliteitverhouding. Tarkett laminaat komt van het gelijknamige Frans-Zweeds vloerenbedrijf, en is een belangrijke speler op de vloerenmarkt wereldwijd. Vooral als het gaat om sportvloeren en harde vloeren. Keer op keer bewijst de onderneming zijn innovatieve visie. Tarkett biedt tal van mogelijkheden op het gebied van verschillende dessins. Geliefde patronen van het merk zijn bijvoorbeeld de Vintage Collection, Stretch Out, Polaris Style en Modern Design. Daarnaast houden ze qua kleurgebruik altijd rekening met de trends van nu.

 

Tarkett laminaat is razend populair bij interieurontwerpers en bij architecten. Voor een scherpe prijs heeft u een kwalitatief goede maar bovenal comfortabele vloer.

 

Waarom zou u kiezen voor laminaat? Een laminaatvloer brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste zijn ze erg duurzaam. Een vloer van Tarkett gaat zo’n 25 jaar mee. Het bedrijf geeft dan ook op veel van hun collecties 25 jaar garantie. Een laminaatvloer is ook zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Doordat het materiaal weinig vuil opneemt heeft u in een mum van tijd weer een schone glimmende vloer. In tegenstelling tot echt hout hoeft u dan ook veel minder vaak te dweilen. Het Tarkett laminaat is ook zeer geschikt voor eventuele vloerverwarming en bestendig tegen vocht. De structuur van het laminaat biedt tevens resistentie tegen UV licht waardoor de kwaliteit van het materiaal lang goed en mooi blijft. Doordat de laminaatvloeren van Tarkett een beschermlaag van melamine omvat, zijn ze van uiterst stevige kwaliteit. Dit materiaal verkleint tevens de kans op hol- of boltrekking van de plank.

Zie ons laminaat assortiment