Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Vadain - Bali

Vadain – Bali

Vadain Groove

Vadain Groove

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze gordijnen

Raamdecoratie Hengelo

Oude Luttikhuis Interieur heeft alles in huis omtrent raamdecoratie in Hengelo! Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder een perfect type gordijn dat aansluit op de woonwensen.

 

Tegenwoordig zien we voornamelijk vaste/harde raamdecoraties bij nieuwe inrichting of nieuwbouwwoningen. Hieronder verstaan we bijvoorbeeld jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en plissé’s. De zachte raamdecoratie, de traditionele gordijnen, wordt meestal achterwege gelaten. We zien nog weleens dat hierin gecombineerd wordt.

 

Raamdecoratie dient vooral als sfeermaker voor je interieur. Het heeft echter ook veel praktische functies. Veel soorten raamdecoratie geven een dempend effect waardoor uw huis minder gehorig is. Daarnaast fungeert het vaak als zonwering of ter behoeven van de privacy. Ook helpt raamdecoratie bij de isolatie van uw woning. Waar het in de zomer de warmte van buiten tegengaat, houdt het deze binnenshuis juist vast in de winter. Voor raamdecoratie in Hengelo vindt u hier vast wat u zoekt.

 

We kunnen allerlei verschillende soorten raamdecoratie onderscheiden. Zo bieden wij in ons assortiment een ruim aanbod aan rolgordijnen aan. Deze zijn populair vanwege het eenvoudige rolsysteem. Wat betreft transparantie van de stof is het aanbod zeer groot. De vouwgordijnen zijn ook ontzettend populair. In tegenstelling tot veel andere raamdecoratie is deze goed schoon te houden doordat je het materiaal kan wassen. We maken een vouwgordijn speciaal voor u op maat, en houden rekening met uw wensen betreft de stof en de kleuren.

 

Jaloezieën verkopen we in verschillende stijlen. Deze zijn ook uiteraard leverbaar in Hengelo. Een groot voordeel van dit type raamdecoratie is de warme en strakke uitstraling die het geeft aan uw inrichting. We hebben zowel houten als aluminium jaloezieën. Onze stylisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste stijl en kleur.

 

Heeft u behoefte aan advies of heeft u nog vragen over de aanschaf van raamdecoratie in Hengelo? Bel ons gerust! We staan u graag te woord en helpen u zowaar we kunnen.