Laminaat Hengelo

Voor uw vloer van laminaat in Hengelo moet u bij Oude Luttikhuis Interieur zijn! Wij zijn al sinds 1993 actief om al onze klanten te voorzien van een sfeervolle woonomgeving. Heeft u interesse in een vloer, dan komen wij met alle plezier bij u langs voor een afspraak. Een deskundige zal u dan voorzien van advies op maat. Vervolgens zullen we gaan meten en uiteindelijk hopen we uw vloer vakkundig te mogen komen installeren. Deze service bieden wij onze klanten geheel kosteloos aan!

 

Waarom laminaat? Heel simpel: duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Een laminaat vloer gaat tot wel 25 jaar mee en is ontzettend makkelijk te onderhouden. De planken zijn kwalitatief gezien ontzettend sterk. Dit komt omdat de planken opgebouwd zijn uit verschillende lagen die ieder z’n eigen functie heeft. Ons laminaat is vochtbestendig, hittebestendig en heeft bovendien geen last van slijtage. Ook behoudt het laminaat zijn kleur en glans door de bescherming tegen UV licht van de bovenste toplaag. Tevens is laminaat geschikt voor uw vloerverwarming. Uw vloer van laminaat in Hengelo zal door de huidige productietechnieken niet meer te onderscheiden zijn van een echte houten- of tegelvloer. Dit komt omdat er tegenwoordig ontzettend veel mogelijk is met laminaat. Zo kunnen er al groeven in gemaakt worden die de planken een authentieke uitstraling geven.

 

Bij Oude Luttikhuis Interieur heeft u veel keuze als het gaat om het dessin. Het dessin, ook wel het laminaatpatroon genoemd, bevindt zich geprint vlak onder de bovenste toplaag en zal dus altijd mooi blijven. Waarom is laminaat nog meer zo voordelig? Het is binnen de kortste keren weer schoon. U hoeft amper meer te dweilen want laminaat neemt amper vuiligheid op. Het vuil kan niet hechten aan het materiaal. Mocht u interesse hebben voor laminaat in Hengelo? Neem contact met ons op, we staan u graag te woord!

Zie ons laminaat assortiment