[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Laminaat Almelo

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][product_category per_page=”4″ columns=”2″ orderby=”” order=”” category=”laminaat”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Oude Luttikhuis Interieur levert ook laminaat in Almelo. We zorgen ervoor dat we de planken netjes en op vakkundige wijze bij u installeren. Het inmeetwerk en advies op locatie regelen wij ook gratis voor u.

 

Laminaatvloeren zijn ontzettend populair vandaag de dag. Door de huidige trends en technieken waarmee het materiaal wordt gemaakt is het laminaat amper nog te onderscheiden van een echte houten vloer. Laminaat wordt samengesteld door een aantal verschillende lagen. De bovenste laag wordt ook wel de toplaag genoemd en is gemaakt van korund en Melamine. Dit zijn sterke materialen die het laminaat hittebestendig en slijtvast maken. Door de kwaliteit van tegenwoordig biedt deze toplaag ook veel betere UV licht bescherming. Dit is belangrijk omdat het de duurzaamheid van de plank garandeert. Het laminaat blijft langer goed en behoudt het zijn mooie kleur.

 

Voor laminaat in Almelo bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment is erg veelzijdig. Laminaatvloeren worden momenteel zo bewerkt dat ze sterk lijken op een echte vloer. Dit komt bijvoorbeeld door het inwalsen van voelbare houtnerven of zichten. Maar niet alleen hout is populair. We beschikken ook over tegeldessin. Het dessin is het patroon van de plank. Deze laag bevindt zich onder de toplaag en bepaalt het uiterlijk van het laminaat.

 

Zoekt u in Almelo een vloer van laminaat? Naast een groot aanbod van merken, typen en verschillende patronen hebben we ook een veelzijdigheid aan structuren laminaat. Zo heeft u keuze genoeg. Laminaatvloeren brengen ook ontzettend veel voordelen met zich mee. Doordat het weinig viezigheid opneemt hoeft u niet eens zo vaak te dweilen. Binnen de kortste keren is uw vloer weer brandschoon. Daarnaast zijn de vloeren door de opbouw van de verschillende lagen tegenwoordig ijzersterk en ook nog eens goed betaalbaar. Een vloer kan prima 25 jaar mee.[/vc_column_text][vc_empty_space]Zie ons laminaat assortiment[/vc_column][/vc_row]