Laminaat Deventer

Zoekt u een laminaten vloer in Deventer? Oude Luttikhuis Interieur levert ook laminaat in Deventer. Vanaf 1993 proberen wij met de beste service onze klanten te voorzien van een fijne woonomgeving. Dit doen we door met ons vakkundige team een stapje extra te zetten. Zo verrichten wij kosteloos het meetwerk voor uw laminaat. Vervolgens installeren wij het laminaat in Deventer gratis.

 

Welke voordelen heeft u als u kiest voor laminaat? Om te beginnen is laminaat zeer gebruiksvriendelijk en ontzettend duurzaam. Een vloer kan tot wel 25 jaar mee. U kunt ervoor kiezen om zelf uw vloer te leggen. Dit is uiterst gemakkelijk gezien het praktische kliksysteem. Daarnaast heeft u er weinig werk aan zodra de vloer eenmaal ligt. Het oppervlak van het laminaat neemt namelijk weinig vuil op omdat het vuil niet kan hechten. Dit is ideaal omdat het u een hoop dweilwerk bespaart. Vaak volstaat een beurt met de stofzuiger al. Het schrobben en boenen kunt u achterwege laten. Laminaat is overigens erg sterk van kwaliteit. Het materiaal is zowel vocht- als hittebestendig en lijdt niet snel aan slijtage. Dit is te danken aan de eigenschappen Melamine en Korund die het laminaat opdelen in lagen. De bovenste laag biedt overigens ook bescherming tegen UV licht waardoor de kleur en de glans van de plank intact blijft.

 

Bent u op zoek naar een specifiek type laminaat in Deventer? Het assortiment van Oude Luttikhuis Interieur is ontzettend breed. We bieden voor een goedkope prijs ontzettend veel verschillende stijlen en structuren aan. Zo zit er voor ieder wel iets bij. Tegenwoordig is een laminaatvloer amper nog te onderscheiden van een traditionele vloer. Doordat het dessin, het patroon van de plank, steeds verder is door ontwikkelt lijkt het sterk op het natuurlijke product. Heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van laminaat in Deventer? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! We staan u graag te woord.

Zie ons laminaat assortiment