Laminaat Oldenzaal

Bent u zoekende naar laminaat in Oldenzaal? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij Oude Luttikhuis Interieur vindt u vast en zeker wat u wenst. Sinds 1993 zijn wij actief bezig met het realiseren van de woonwensen van onze klanten. Ons professionele team staat dag in dag uit vol enthousiasme klaar om u te voorzien van adviezen. Ultieme service staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat we voor laminaat het meetwerk gratis voor u regelen in Oldenzaal. Mocht u een keuze gemaakt hebben, dan zorgen wij er zelfs kosteloos voor dat uw vloer vakkundig wordt geïnstalleerd.

 

Welke voordelen geniet u van een vloer van laminaat? Het materiaal is ten eerste zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te leggen voor de doe-het-zelver. Tegenwoordig zijn bijna alle laminaatvarianten te verkrijgen met een kliksysteem zodat de installatie een fluitje van een cent is. De planken nemen weinig tot geen vuil op waardoor u de dweil veel langer kan laten staan en een beurt met de stofzuiger vaak al volstaat. Laminaat is tevens een duurzame vloerbedekker. Een vloer van Oude Luttikhuis Interieur gaat gemakkelijk 25 jaar mee.

 

Laminaat bestaat uit lagen met ieder zijn eigen functie. De toplaag beschermt de print, ook wel het dessin genoemd. Zo blijft de plank altijd intact, glanzend en zal het amper slijten. Ook zorgen de eigenschappen Melamine en Korund ervoor dat het laminaat hitte- en vochtbestendig is. Tegenwoordig biedt de bovenste laag zelfs bescherming tegen UV licht waardoor de plank zijn kleur en glans behoudt.

 

In ons brede assortiment vindt u ongetwijfeld het soort laminaat wat u zoekt. Wij bieden laminaat voor een betaalbare prijs aan in verschillende kleuren, stijlen en structuren. Uw laminaatvloer is daarna niet meer te onderscheiden van een echte traditionele vloer. Bent u benieuwd naar de gang van zaken voor de installatie van laminaat in Oldenzaal? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Zie ons laminaat assortiment