Houten Jaloezie - Luxaflex

Houten Jaloezie – Luxaflex

Verticale Jaloezieën - Lamellen

Verticale Jaloezieën – Lamellen

Verticale Jaloezieën - Lamellen

Verticale Jaloezieën – Lamellen

Verticale Jaloezieën - Luxaflex

Verticale Jaloezieën – Luxaflex

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze jaloezieën op maat

Jaloezieën

Voor jaloezieën heten we u van harte welkom bij Oude Luttikhuis interieur. Met onze jarenlange ervaring staan onze enthousiaste specialisten met passie voor u klaar. We hebben een uitermate variërend aanbod aan jaloezieën. Zo kunt u zelf bepalen welke stijl en kleur u het beste vindt passen bij uw interieur. We vinden het belangrijk om uw woonwensen zo goed mogelijk te vervullen. Uiteraard komen we de jaloezieën bij u thuis installeren voor een optimaal resultaat.

 

U kunt bijvoorbeeld gaan voor houten jaloezieën of aluminium jaloezieën. Tegenwoordig geven ze een strakke, stoere maar bovenal warme uitstraling aan uw inrichting. Jaloezieën zijn zeer praktisch qua onderhoud. Ook de isolerende functie is een voordelige bijkomstigheid. Ze zorgen ervoor dat uw huis koel blijft wanneer het buiten hoogzomer is, en in de winter houden ze u binnenshuis lekker warm. Naast dat u jaloezieën in de woonkamer kunt gebruiken zijn ze ook uitermate geschikt op deuren of voor tuinhuisjes. U hoeft vochtige ruimtes niet te vermijden voor dit type raamdecoratie. Hier zijn ze bestendig voor. Jaloezieën zijn erg handig in gebruik. U kunt de lichtinval met gemak regelen en de jaloezie op de gewenste stand kantelen.

 

De aluminium jaloezieën zijn bij ons verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Zo kunt u dit prima afstemmen op de gewenste sfeer die u uw inrichting wilt meegeven. De houten jaloezie wordt geleverd met een ladderband of een koord die weer te verkrijgen is in verschillende kleuren en breedtes.

 

Wilt u meer informatie over onze verschillende soorten jaloezieën? Of heeft u hulp nodig bij het maken van een juiste passende keuze voor uw interieur? Onze stylisten en specialisten helpen u graag verder. Ze zijn erop gebrand om uw wensen om te zetten in de mooiste resultaten. Neem gerust contact met ons op. Uiteraard kan dit per telefoon.