Laminaat eiken

Ons eiken laminaat is erg populair. Vooral vanwege de ruimtelijkheid die het uitstraalt. Voornamelijk het licht eiken laminaat draagt deze reputatie. Ons laminaat eiken bieden we in ontzettend veel verschillende soorten en kleuren aan. Tegenwoordig wordt het laminaat dusdanig bewerkt dat het amper tot niet meer te onderscheiden is van een echte eiken vloer.

 

Dit zie je bijvoorbeeld terug bij het V-groef laminaat. Deze platen geven uw woonkamer een natuurlijke maar bovenal ook luxueuze look. Met laminaat eiken straalt uw interieur weer karakter uit. Waarom heet het eigenlijk V-groef laminaat? Bij deze structuur laminaat hebben de platen een afgeschuinde kant. Wanneer de platen aan elkaar worden geklikt levert dit tussen beide platen een ‘v’ op. Dit draagt bij aan een natuurlijke uitstraling. De groeven vangen veel zand en vuil op waardoor dit type laminaat niet snel slijt. Zorg wel dat u de groeven regelmatig uitzuigt.

 

Laminaat eiken kunt u ook verkrijgen met het kliksysteem. Een groot voordeel van kliklaminaat is dat het vrij voordelig is. Je kunt het gemakkelijk zelf leggen, het is simpel te onderhouden en mocht je verhuizen is dit op gemakkelijke wijze weer te de-installeren. U vindt bij ons een groot aanbod aan kliklaminaat.

 

Tot slot is ons laminaat eiken ook verkrijgbaar in breed laminaat. Het voordeel hiervan is dat het nog meer ruimtelijkheid uitstraalt vanwege zijn brede planken. Breed laminaat is net zo simpel te installeren als de gewone laminaatvloer. Tevens werken deze planken ook met een kliksysteem. Breed laminaat is erg kras vast. Het leggen van deze vloer is vrij eenvoudig. Grote oppervlakken kunnen tegelijk tegen elkaar aan gelegd worden vanwege de breedte van de planken. U zou de vloer zelf nog kunnen installeren.

 

Bent u benieuwd naar ons laminaat eiken en de verschillende uitvoeringen van ons laminaat? Neem gerust contact met ons op voor advies! We helpen u graag verder.

Zie ons laminaat assortiment