Visgraat PVC vloeren

Naar volledige visgraat assortiment

Wat houden visgraatvloeren precies in?

Op click-laminaat na kunnen al onze vloeren van laminaat of pvc in visgraat motief worden gelegd. De term visgraat is simpel gezegd een verwijzing naar de manier waarop de vloerplanken of stroken worden aangelegd. Het geeft de vloer een nettere uitstraling.

 

 

Waarom zou u kiezen voor een pvc visgraat vloer?

Ten eerste zijn de vloeren van Oude Luttikhuis Interieur vochtbestendig. Mocht u per ongeluk knoeien met een kop thee of gooit u pardoes een glas water om is dit geen enkel probleem. U hoeft niet bang te zijn dat er bobbels of vochtplekken ontstaan in het oppervlak van de vloer.

 

De vloeren zijn makkelijk te onderhouden. Onze visgraat vloeren zijn namelijk vuil- en vochtafstotend waardoor het simpelweg aankomt op het afnemen met een doekje. Uitgebreid dweilen is niet eens nodig. Op de planken zit een behoorlijk sterke beschermlaag die ervoor zorgt dat vocht niet in de vloer zelf trekt. Voor elk type huishouden is de visgraat pvc vloer dus aan te raden.

 

De visgraat pvc vloeren zijn minder gehorig. Dit komt door de dichtheid van het materiaal. De regel luidt dat hoe hoger de dichtheid is, des te minder lucht het bevat. Lucht is juist de boosdoener van het klankkast-effect wat we dus niet willen creëren met onze vloeren. Bij Oude Luttikhuis Interieur bent u dus aan het juiste adres omtrent visgraat pvc vloeren. U heeft weinig last van het geluid van klinkende hakken of verschuivende stoelen.

 

Vloerverwarming is uitermate geschikt voor de visgraat pvc vloer. Het materiaal wat we gebruiken geleidt uitermate goed de warmte. Daarnaast slijten onze vloeren niet tot nauwelijks en doet u een aankoop waar u jaren mee verder kunt.

 

Wilt u meer informatie over onze visgraat pvc vloeren? Neem dan gerust contact op met een van onze vakmensen of kom langs in onze showroom!

Naar volledige visgraat assortiment