PVC visgraat vloeren

Naar volledige visgraat assortiment

Wat houden pvc visgraat vloeren precies in?

Op click-laminaat na kunnen al onze vloeren van laminaat of pvc in visgraat motief worden gelegd. De term visgraat is simpel gezegd een verwijzing naar de manier waarop de vloerplanken of stroken worden aangelegd. Het geeft de vloer een nettere uitstraling. Daarnaast kan een pvc visgraat vloer verschillende ruimtes een klassieke en authentieke uitstraling geven.

 

 

Waarom zou u kiezen voor een pvc visgraat vloer?

Ten eerste zijn de vloeren van Oude Luttikhuis Interieur vochtbestendig. Mocht u per ongeluk knoeien met een kop thee of gooit u een glas water om is dit geen enkel probleem. U hoeft niet bang te zijn dat er bobbels of vochtplekken ontstaan in het oppervlak van de pvc visgraat vloer.

 

De vloeren zijn makkelijk te onderhouden. Onze pvc visgraat vloeren zijn namelijk vuil- en vochtafstotend waardoor het simpelweg aankomt op het afnemen met een doekje. Uitgebreid dweilen is niet eens nodig. Op de planken zit een behoorlijk sterke beschermlaag die ervoor zorgt dat vocht niet in de vloer zelf trekt. Voor elk type huishouden is de pvc visgraat vloer dus aan te raden.

 

De pvc visgraat vloeren zijn minder gehorig. Dit komt door de dichtheid van het materiaal. De regel luidt dat hoe hoger de dichtheid is, des te minder lucht het bevat. Lucht is juist de boosdoener van het klankkast-effect wat we dus niet willen creëren met onze vloeren. Bij Oude Luttikhuis Interieur bent u dus aan het juiste adres omtrent pvc visgraat vloeren. U heeft weinig last van het geluid van klinkende hakken of verschuivende stoelen.

 

Vloerverwarming is uitermate geschikt voor de pvc visgraat vloer. Het materiaal wat we gebruiken geleidt uitermate goed de warmte. Daarnaast slijten onze vloeren niet tot nauwelijks en doet u een aankoop waar u jaren mee verder kunt.

 

Wilt u meer informatie over onze visgraat pvc vloeren? Neem dan gerust contact op met een van onze vakmensen of kom langs in onze showroom!

Naar volledige visgraat assortiment