Ambiant Spigato

Naar volledige ambiant spigato assortiment

De Ambiant Spigato collectie is één van de kwalitatief hoogwaardige pvc vloeren van Ambiant. De Ambiant collecties zijn volledig afgestemd op de wensen en woontrends van dit moment. De Spigato collectie heeft het populaire visgraat motief en is bijzonder uitlopend: van Light Oak naar Warm Brown.

 

Waarom kiezen voor de pvc vloeren van Ambiant?

 

Ambiant vloeren zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam. Daarnaast zijn de collecties zeer uitgebreid: van hout tot tegel, van smalle plank tot brede plank en met of zonder oppervlaktestructuur. Bij elke interieurstijl past één van de tientallen unieke vloeren van Ambiant: er is voor ieder wat wils. De collecties hebben niet alleen qua uiterlijk veel te bieden, de pvc vloeren van Ambiant zijn ook gemakkelijk te reinigen, vochtbestendig en daardoor erg hygiënisch.

 

De populaire Ambiant Spigato collectie

 

De visgraat is weer helemaal terug van weggeweest en ook Ambiant heeft op dit moment een prachtige visgraat collectie. De Ambiant Spigato is maar liefst in tien verschillende kleuren verkrijgbaar: Light Grey, Smoky, Light Oak, Dark Oak (73cm x 14,6cm) en Natural, Light Brown, Warm Brown, Grey, Dark Grey en Beige (60cm x 15cm). Een visgraat vloer is ook uit te voeren met rand en/of bies.

 

Vroeger waren visgraat vloeren vooral te vinden in luxe herenhuizen en kastelen. Tegenwoordig zijn de bijzondere vloeren voor iedereen beschikbaar. Een vloer met visgraat motief is een chique en fris alternatief voor een vloer met rechte planken: het geeft een speelse en sfeervolle uitstraling. Een visgraat is tijdloos en past bovendien in iedere interieurstijl.

 

Alle voordelen op een rij:

 

  • geluiddempend
  • bijzonder sterk
  • duurzaam
  • vochtbestendig
  • gemakkelijk in reiniging
  • hygiënisch

 

Wilt u eerst een item in het echt zien? Vraag een gratis staal aan en wij sturen hem naar u op, zonder verzendkosten. Bent u benieuwd welke pvc vloer het beste bij u past of heeft u meer vragen over de collecties van Ambiant? Onze stylisten en vakmensen staan u graag te woord in onze showrooms of telefonisch. Met onze jarenlange ervaring willen we u zo goed mogelijk op weg helpen!

Naar volledige ambiant spigato assortiment