Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Multisol - Rolgordijn

Rolgordijn – Multisol

Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze rolgordijnen op maat

Rolgordijnen Hengelo

Bent u zoekende naar betaalbare en kwalitatief goede rolgordijnen in Hengelo? Dan zit u bij Oude Luttikhuis Interieur goed! Ons assortiment bevat rolgordijnen in allerlei soorten, stijlen, kleuren en maten en vanzelfsprekend bezorgen we deze ook in Hengelo. Onze stylisten geloven in maatwerk van professionele kwaliteit, en helpen u dan ook graag om de perfecte keuze te maken die aansluit bij uw woonwensen. Uiteraard komen wij de rolgordijnen bij u in Hengelo installeren.

 

Rolgordijnen zijn een populaire keuze als het gaat om raam of deurbedekking. Het wordt in Nederland zelfs als een van de meest geliefde keuzes genoemd. Door het simpele oprolsysteem kunt u overdag waar nodig de zon weren of uw eigen privacy garanderen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan stoffen zodat u de juiste keuze voor uw interieur kan maken. Gaat u liever voor een transparant rolgordijn? Of toch juist voor het verduisterende type. Uiteraard bent u vrij in het kiezen van een passende kleur zodat u de juiste sfeer kan creëren voor uw inrichting.

 

Rolgordijnen dienen naast het weren van de zon en het garanderen van uw privacy meer doeleinden. Denk aan de isolerende functie die het met zich meebrengt. In de zomer houden ze uw huis koel, terwijl ze juist in de winter zorgen dat de warmte binnen behouden blijft. U heeft met ons een bevlogen partner gevonden voor uw rolgordijnen in Hengelo.

Onze professionele stylisten komen graag langs om uw rolgordijnen op maat af te leveren en te installeren. Naast dat we deze gordijnen op maat voor u maken hebben we ook standaardmaten in ons assortiment. Dit heeft als bijkomend voordeel dat ze vrijwel direct leverbaar zijn. Onze rolgordijnen zijn voordelig van prijs maar kwalitatief in zeer goede staat.

 

Wilt u meer vrijblijvend advies ontvangen voor uw rolgordijnen in Hengelo? Of bent u nieuwsgierig naar de mening van een van onze stylisten. Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of binnen te wandelen in een van onze showrooms. Natuurlijk zijn we ook gewoon per telefoon bereikbaar.