[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Laminaat Rijssen

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][product_category per_page=”4″ columns=”2″ orderby=”” order=”” category=”laminaat”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Heeft u interesse in een vloer van laminaat? Oude Luttikhuis Interieur komt met alle plezier bij u langs in Rijssen. Sinds 1993 proberen we onze klanten van een plezierige woonomgeving te voorzien. In ons brede assortiment treft u vast iets aan wat bij uw smaak past. Onze deskundigen komen graag langs voor een advies op maat en zijn tevens bereidt kosteloos het voorbereidende inmeetwerk te doen. Mocht u enthousiast genoeg zijn zorgen wij ervoor dat uw vloer gratis op vakkundige wijze wordt geïnstalleerd.

 

U bent niet de enige die voor een vloer van laminaat kiest. Het materiaal is ontzettend in trek binnen de vloerenmarkt. Een belangrijke oorzaak hiervan is de duurzaamheid van het product en de gebruiksvriendelijkheid. Ligt een vloer eenmaal, ligt hij er vaak voor wel 25 jaar. Gegarandeerd wordt dat uw laminaat in Rijssen van de beste kwaliteit is. Maar wat maakt de kwaliteit zo goed? De laminaatplank bestaat uit allerlei lagen die elkaar versterken. De toplaag, gemaakt van Melamine en Korund maken de plank ontzettend krachtig. Ook zorgt deze laag ervoor dat het laminaat vocht- en hittebestendig is. Tevens biedt de bovenste laag voor een goede bescherming tegen UV licht. Dit is essentieel om de platen goed van kleur en glanzend te houden. Tegenwoordig is het vaak zelfs lastig om te zien of een vloer nou gemaakt is van laminaat of van echt hout.

Voor een vloer van laminaat in Rijssen bent u bij ons op een juiste plek. Wij bieden u een hoge diversiteit aan verschillende laminaatstructuren en verschillende patronen, oftewel dessins. U heeft dus keuze genoeg om op uw gemak te beslissen welke vloer het beste bij uw huis past.

 

Wat is nog een groot voordeel aan een vloer van laminaat? Laminaat kan niet goed vuiligheid opnemen. Dit komt door de bovenste laag. Dit maakt het zeer gemakkelijk in onderhoud, een doekje eroverheen en het is gedaan. De dweil kan zo prima wat langer in de kast blijven liggen![/vc_column_text][vc_empty_space]Zie ons laminaat assortiment[/vc_column][/vc_row]