Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Multisol - Rolgordijn

Rolgordijn – Multisol

Duo Rolgordijn - Multishade

Duo Rolgordijn – Multishade

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze rolgordijnen op maat

Rolgordijnen Enschede

Bent u op zoek naar rolgordijnen in Enschede van goede kwaliteit? Bij Oude Luttikhuis Interieur bieden we een grote veelzijdigheid aan rolgordijnen aan voor een scherpe prijs. Tevens komen we de rolgordijnen in Enschede bij u installeren. Voor iedere ruimte en voor elk budget kunnen we u van dienst zijn.

 

Rolgordijnen zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Zo kunt u uw eigen accent leggen en de beste keuze maken voor uw interieur. Kiest u liever voor een transparante stof, of juist voor een verduisterende? Met onze rolgordijnen kunt u de perfecte sfeer creeëren voor uw inrichting.

 

Dit type gordijn is zeer eenvoudig te gebruiken. Het geniet ook meerdere functies. Zo weert een rolgordijn overdag de zon en kan hij ’s avonds worden ingezet ter bevordering van de privacy. Tevens draagt een rolgordijn bij aan de isolatie van de ruimte waarin hij fungeert. In de zomer blijft het lekker koel in uw woning terwijl het gordijn in de winter zorgt voor de regulering van de warmte binnenshuis. Voor rolgordijnen in Enschede bent u dus aan het juiste adres!

 

Rolgordijnen worden als populairste soort raamdecoratie gezien in Nederland. De voornaamste reden hiervoor is dat het een voordelig type gordijn is dat in elke ruimte kan worden ingezet. Ons assortiment bevat diverse kleuren, maten, kwaliteit en stoffen waardoor u het rolgordijn perfect kan afstemmen op uw woonwensen. Naast dat we rolgordijnen op maat maken en installeren voor u bevat onze voorraad ook meer dan genoeg standaardmaten die direct kunnen worden geleverd.

 

Bent u benieuwd of wij rolgordijnen in Enschede hebben die perfect aansluiten op uw wensen? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste rolgordijn? Onze professionele stylisten ontvangen u graag om u verder te helpen. Telefonisch zijn we ook altijd bereikbaar voor al uw vragen. Ons advies op maat is uiteraard gratis en vrijblijvend.