Laminaat Enschede

Zoekt u een adres voor een vloer van laminaat in Enschede? Oude Luttikhuis Interieur helpt u met plezier verder. Al sinds 1993 werken onze vakmensen met veel passie en liefde voor onze klanten. Alles in het teken van een plezierige woonomgeving. We hebben een stukje extra service ontzettend hoog in het vaandel staan. Een laminaat vloer komen wij kosteloos op vakkundige wijze bij u installeren. In eerste instantie komen we gratis bij u langs zodat we u kunnen adviseren. Daarna zullen we het nodige maatwerk verrichten. Uiteindelijk leggen we uw vloer op professionele wijze.

 

Waarom kunt u kiezen voor laminaat? Een laminaat vloer is ontzettend in trek. Het materiaal gaat erg lang mee, tot wel 25 jaar. U maakt dus een duurzame keuze. De planken zijn van stevige kwaliteit. Dit heeft te maken met het feit dat het laminaat is opgebouwd uit verschillende lagen. De lagen bestaan uit het materiaal Melamine en korund. Uw vloer zal amper te maken krijgen met slijtage, is hittebestendig en niet vatbaar voor vocht. Ook is laminaat in Enschede goed te combineren met eventuele vloerverwarming. Door een stevige toplaag op de plank zal het niet worden aangetast door UV licht. Uw vloer zal dus niet verkleuren en behoudt zijn glans. Door de fantastische huidige technieken waarmee het laminaat wordt gemaakt, is hij vaak niet eens meer te onderscheiden van bijvoorbeeld een echte houten- of tegelvloer.

 

U heeft bij ons ook een veelzijdigheid aan keuze als het gaat om het dessin. Het dessin is het geprinte patroon wat zich op de plank onder de beschermende toplaag bevindt. U vindt gegarandeerd een type plank wat bij u past. Laminaat is ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Geen gedoe meer met de vloer uitgebreid dweilen en schoonboenen. Een vloer van laminaat is snel brandschoon omdat het materiaal simpelweg amper vuil opneemt. Heeft u meer vragen over laminaat in Enschede? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Zie ons laminaat assortiment