Laminaat tegel

Bent u op zoek naar een laminaat tegel? Weet u niet zeker of u liever echte tegels heeft of laminaat? Tegellaminaat is een stuk gebruiksvriendelijker. Dit patroon is overigens erg populair tegenwoordig. Ten eerste ontdoet het u van het sjouwen van zware maar bovenal massieve tegels. Daarnaast biedt het gemakkelijke kliksysteem uitkomst, en maakt het leggen van een vloer een fluitje van een cent. Uiteraard willen wij ook kosteloos de vloer voor u installeren. Bij Oude Luttikhuis Interieur heeft u ontzettend veel betaalbare opties als het gaat om een laminaat tegel.

 

Welke voordelen zijn er nou daadwerkelijk aan verbonden? Zoals net al genoemd is het kliksysteem ontzettend handig. Het tegellaminaat is goed geschikt om over een vloerverwarming heen te leggen. Let dan wel op dat u rekening houdt met het feit dat er een speciale ondervloer nodig is die geschikt is voor vloerverwarming. Het is zelfs mogelijk om het tegellaminaat te leggen op een ondergrond van hout. Dan heeft u viltplaten nodig. Verder voelt de laminaat tegel niet koud aan en trekt de tegel niet koud op.

 

We beschikken over allerlei verschillende soorten tegellaminaat in ons assortiment. Zo heeft u veel mogelijkheden qua kleur, maar ook qua structuur van de tegel. Denk bijvoorbeeld aan glanzende of matte uitvoeringen. Of een laminaat tegel met een rand van velling. Zo is het tegellaminaat geschikt voor elk inrichting. Of u nou uw woonkamer wilt betegelen, uw douche of eventueel een kinderkamer. In elk modern interieur kan het tegellaminaat van toegevoegde waarde zijn. Ook de laminaattegel met hoogglansuitvoering zijn een aanrader! Heeft u verder vragen over de mogelijkheden van een laminaat tegel bij Oude Luttikhuis Interieur? Neem dan gerust even contact met ons op, dan helpen wij u verder. Wij voorzien u met alle plezier gratis van advies. Hopelijk kunnen we dan aan uw wensen voldoen!

Zie ons laminaat assortiment