Plisse - Multisol

Plisse – Multisol

Duette - Multisol

Duette – Multisol

Plisse - Multisol

Plisse – Multisol

Plisse - Erfal

Plisse – Erfal

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze plissés op maat

Plisségordijnen

Bij Oude Luttikhuis Interieur kunnen we u alles vertellen over plisségordijnen. We beschikken over een ruim assortiment aan en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Plisségordijnen zijn afgeleid van de Franse term Plissé wat ‘geplooid’ betekent. Dit zie je terug in de plisségordijnen doordat de draadjes zichtbaar blijven. Het is een vrij dunne stof waardoor het licht er mooi doorheen valt. Je kunt ervoor kiezen om dit type gordijn strak op te vouwen of helemaal uit te vouwen. Wanneer je een plisségordijn helemaal opvouwt is de lichtinval volledig. Wanneer je hem helemaal uitvouwt is je gehele raam bedekt.

 

We bieden plisségordijnen aan in verschillende soorten en maten. Uiteraard hebben we standaardmaten die vrijwel direct vanuit ons assortiment geleverd kunnen worden. Daarnaast maken onze specialisten de gordijnen graag voor u op maat. Qua stof heeft u de keuze uit de enkele variant of de dubbele. Een plisségordijn gemaakt van dubbele stof noemen we ook wel een honingraat plisségordijn. Bij deze variant zijn de bedieningskoorden niet te zien. Bij de variant van enkele stof ziet u deze koorden door de koordgaatjes heen. Ook kunt u kiezen uit verschillende transparanties qua stof. Gaat u voor een transparante stof, licht doorlatende of juist een verduisterende stof? Met deze keuze kunt u perfect de sfeer bepalen voor de ruimte waarin ze komen te hangen.

 

Wanneer u kiest voor plisségordijnen op maat dan kiest u bij ons voor topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Op basis van uw stofkeuze, kleurkeuze en het systeem dat u graag wilt gebruiken zullen wij een perfect eindresultaat voor u leveren.

 

Heeft u meer vragen over de verschillende plisségordijnen die wij voor u kunnen samenstellen? U kunt altijd langskomen in een van onze showrooms waar onze vakmensen u graag te woord staan en u helpen met het maken van de perfecte keuze. Daarnaast zijn we uiteraard per telefoon bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.