Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Vadain - Bali

Vadain – Bali

Vadain Groove

Vadain Groove

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze gordijnen

Gordijnen Borne

Zoekt u naar nieuwe gordijnen in Borne? Bij Oude Luttikhuis Interieur beschikken we over een zeer breed assortiment aan raamdecoratie. Hier vindt u allerlei soorten gordijnen met ieder zijn voordelen. Of u nou op zoek bent naar rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën of wellicht plissé’s. Neem gerust een kijkje in ons diverse aanbod.

 

Vouwgordijnen zijn al jaren het meest populair. Ze zijn aan te passen op elk interieur en zorgen tevens voor een aangename akoestiek binnenshuis. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en stoffen. Dit gordijn wordt speciaal voor u op maat gemaakt door onze stylisten.

 

Het rolgordijn is ook een populaire keuze. Dit type gordijn is makkelijk in gebruik, biedt goede wering tegen de zon en bewaakt uw privacy wanneer dit nodig is. Ook bij dit type gordijn is er veel mogelijk omtrent de keuze in kleur en stof.

 

Gordijnen zijn sfeermakers voor uw interieur. Ze worden dan ook als onmisbaar bestempeld. Naast de traditionele gordijnen bevat ons assortiment ook diverse jaloezieën en plissé’s. Een plissé gordijn is wat dunner en laat meer licht door. Ook zie je de draadjes van de structuur. Verwar het plissé gordijn niet met een Duettes. Laatstgenoemde bestaat uit een dubbele laag gevouwen stof en de draadjes zijn er niet zichtbaar. Een Duettes isoleert beter dan een plissé gordijn.

 

Uw keuze voor gordijnen in Borne kan ook vallen op een jaloezie. We maken onderscheid tussen de houten en de aluminium variant. De aluminium jaloezie is te verkrijgen in elke kleur. De houten jaloezie wordt geleverd met een ladderband die in verschillende kleuren en breedtes is aan te schaffen. Jaloezieën zijn praktisch in onderhoud, hebben een uitstekende isolerende waarde en zijn vochtbestendig wat dit type ideaal maakt voor bijvoorbeeld de badkamer.

 

Wilt u meer informatie over gordijnen in Borne? Contacteer ons gerust. Onze stylisten staan u graag te woord!