Laminaat Borne

Zoekt u laminaat in Borne? Dan heten we u van harte welkom bij Oude Luttikhuis Interieur! Sinds 1993 helpen wij klanten verder voor een plezierige woonomgeving. Onze deskundigen staan voor u klaar om advies op maat te geven. We komen graag bij u langs om gratis het inmeetwerk te verrichten. Uiteraard zullen we de vloer op vakkundige wijze kosteloos voor u installeren.

 

Laminaatvloeren zijn onwijs populair op het moment. De vloeren zijn namelijk sterker dan ooit. Dit heeft te maken met de innovatieve wijze waarop het laminaat wordt door ontwikkelt. De huidige technieken zorgen ervoor dat de planken bestaan uit verscheidene lagen. Dit maakt het materiaal ontzettend sterk en bestendig tegen allerlei mogelijke probleemfactoren. Het laminaat is hittebestendig, vochtbestendig en ook nog eens slijtvast. Tevens bieden deze lagen een uitstekende bescherming tegen UV licht, wat resulteert in een zeer duurzame vloer die lang zijn kleur en glans meedraagt.

 

Ons laminaat in Borne kent veel mogelijkheden. We hebben een breed assortiment die bestaat uit allerlei verschillende stijlen en structuren. Zo bieden wij laminaat aan variërend van een houten dessin tot zelfs een tegeldessin. Tegenwoordig is het zelfs lastig om onderscheid te maken tussen een echte houten- of tegelvloer of een vloer van laminaat.

 

Een laminaatvloer is ontzettend gemakkelijk om te onderhouden. De planken staan er om bekend dat ze weinig vuil aantrekken omdat vuil niet hecht aan het oppervlak van het laminaat. Zo hoef je de dweil niet vaak uit de kast te halen, en worden de laminaatplanken gemakkelijk schoon. Een ander groot voordeel is dat deze vloeren tot wel 25 jaar meegaan.

 

Voor een kwalitatief goede laminaatvloer tegen een betaalbare prijs bent u bij ons in Borne dus aan het juiste adres. U kunt voor verdere vragen altijd contact met ons opnemen.

Zie ons laminaat assortiment