[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”1/2″]

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Vadain - Bali

Vadain – Bali

Vadain Groove

Vadain Groove

[/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Bel ons: 074 384 15 69

[/vc_column_text][vc_empty_space]Bekijk onze gordijnen[vc_empty_space][vc_column_text]

Raamdecoratie Oldenzaal[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Voor raamdecoratie in Oldenzaal heten we u van harte welkom bij Oude Luttikhuis Interieur. We bezorgen in heel Twente en beschikken over een zeer uitgebreid assortiment. Bij ons vindt u vast en zeker het geschikte type gordijn voor uw interieur.

 

Raamdecoratie wordt vooral als sfeermaker gezien voor uw inrichting. De markt is volop in ontwikkeling waardoor de keuzemogelijkheden toenemen. Het is zelfs al mogelijk om op afstand uw gordijnen te besturen door middel van een afstandsbediening. Raamdecoratie is te verkrijgen in allerlei soorten, maten en kleuren. We maken onderscheid tussen zachte raamdecoratie en harde/vaste. De traditionele stoffen gordijnen vallen onder de eerste categorie. Deze zien we, vooral bij nieuwbouwwoningen, niet heel vaak meer terug. Ze hebben wel als voordeel dat ze bijdragen aan een goede akoestiek in huis.

 

Onder harde/vaste raamdecoratie verstaan we vouwgordijnen, rolgordijnen, plissé’s en jaloezieën. Vouwgordijnen zijn misschien wel het meest populair. Ze zijn eenvoudig te wassen waardoor ze ten opzichte van andere typen raamdecoratie makkelijk zijn schoon te maken. Verder worden de vouwgordijnen aangepast op uw woonwensen en op maat voor u geïnstalleerd. Rolgordijnen zijn ook een populaire keuze. Ze bieden een goede bescherming tegen de zon en bevorderen uw privacy. Plissé’s zijn dunne gordijnen die aardig wat licht doorlaten. De draadjes in het gordijn blijven zichtbaar. Dit is bij een Duettes niet het geval. Dit type gordijn heeft een dubbele laag stof waardoor hij weinig licht doorlaat. Zowel de plissé als de Duettes kunnen als topdownmodel worden geleverd. Je kunt op deze manier de hoogste instellen.

 

Er is meer mogelijk voor raamdecoratie in Oldenzaal. Zo bieden wij ook houten en aluminium jaloezieën aan. Ook deze zijn verkrijgbaar in de kleuren die u wenst. Dit type raamdecoratie is een kei om het huis koel te houden of juist lekker warm.

 

Heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden voor raamdecoratie in Oldenzaal? U kunt ons altijd bellen en dan helpen wij u gratis met advies op maat![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]