Laminaat Zenderen

Voor laminaat in Zenderen bent u bij ons op de juiste plek. We hebben bij Oude Luttikhuis Interieur vakkundigheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Het voorbereidend werk, zoals een afspraak voor adviezen op maat of voor het inmeten, komen wij kosteloos bij u regelen. Uiteindelijk zorgen we er uiteraard voor dat het laminaat netjes bij u wordt gelegd. Een laminaat vloer in Zenderen kost u dus verder geen enkele moeite.

 

Dit gegeven verklaart ook de populariteit van laminaat vloeren vandaag de dag. Het materiaal wordt tegenwoordig zo gemaakt dat het amper nog te onderscheiden is van een echte vloer. Wat maakt laminaat zo populair? Dit heeft in eerste instantie te maken met de fantastische kwaliteit van het materiaal. Het is opgebouwd uit een aantal verschillende lagen die ervoor zorgen dat het eindproduct een zeer stabiele plank is. Het laminaat is dan ook bestendig tegen veel ongemakken. Het houdt vocht tegen, hitte en is ook nog eens slijtvast. Het is dan ook niet voor niets dat een laminaat vloer tot wel 25 jaar meegaat. Tegenwoordig biedt ons laminaat ook nog een uitstekende bescherming tegen UV licht. Zo blijft de kleur mooi van de vloer en het materiaal blijft langer goed.

 

In ons ruime assortiment treft u ontzettend veel verschillende merken aan. Ook beschikken we over een grote diversiteit aan dessins. Het dessin is het patroon van het laminaat wat zich bevindt onder de bovenste toplaag. Eigenlijk het uiterlijk van de plank. Naast houtdessins beschikken we bijvoorbeeld ook over tegeldessins.

 

U zoekt naar laminaat in Zenderen? Maak gerust een afspraak met ons. We leveren veel verschillende merken en typen laminaat. Leeft u liever op een laminaatvloer die qua structuur afgewerkt is met stijlvolle groeven, of heeft u liever een strakke glanzende vloer. Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en ten opzichte van andere type vloeren erg goedkoop.

Zie ons laminaat assortiment