Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Designs Of The Time

Vadain - Bali

Vadain – Bali

Vadain Groove

Vadain Groove

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze gordijnen

Raamdecoratie Rijssen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van raamdecoratie in Rijssen? Bij Oude Luttikhuis Interieur zit u goed. We helpen u graag verder door u wegwijs te maken in ons diverse assortiment. Tegenwoordig zijn de zogenoemde vaste en harde raamdecoraties ontzettend populair. U moet dan denken aan bijvoorbeeld vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en plissé’s. De traditionele zachte raamdecoratie (gordijnen) wordt bij moderne inrichtingen vaak achterwege gelaten. Toch kiezen veel huishoudens voor een combinatie van beiden. Bijvoorbeeld vanwege de akoestische functie van lange zachte gordijnen. Ze verminderen de gehorigheid in huis. De mogelijkheden lijken oneindig. De keuze die u maakt betreft het materiaal is afhankelijk van uw eigen woonwensen. Wij bieden u graag een helpende hand in dit proces en voorzien u dan ook altijd gratis van professioneel advies.

 

De markt omtrent raamdecoratie is al jaren volop in ontwikkeling. In de praktijk zien we dit vooral terug bij raamdecoratie systemen die geautomatiseerd zijn. We houden ervan om onze gordijnen op afstand te kunnen besturen. Mochten we onze raamdecoratie op een andere stand willen zetten maar we zijn niet thuis, zijn dit soort systemen een handige uitkomst.

 

Uit welke verschillende soorten raamdecoratie in Rijssen heeft u de keus? Allereerst zijn daar de vouwgordijnen, die razend populair zijn. Vouwgordijnen zijn erg veelzijdig en geven een warme uitstraling. Tevens isoleren ze goed en zijn ze te verkrijgen in verschillende stoffen en kleuren. De rolgordijnen zijn ook erg populair. Praktisch in onderhoud en makkelijk te gebruiken door het handige rolsysteem. Jaloezieën worden als hip beschouwd en geven een stoere uitstraling aan uw inrichting. Jaloezieën kunnen ook goed op deuren, tuindeuren of in de badkamer. Ze zijn vochtbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Tot slot kun je kiezen voor een plissé gordijn of een Duettes. Het plissé gordijn is een stuk dunner, laat meer licht door en isoleert dus minder dan een Duettes. Laatstgenoemde is dikker van stof.

 

Heeft u nog vragen over ons aanbod op het gebied van raamdecoratie in Rijssen? Onze stylisten voorzien u graag gratis van professioneel advies!