Houten Jaloezie - Luxaflex

Houten Jaloezie – Luxaflex

Verticale Jaloezieën - Lamellen

Verticale Jaloezieën – Lamellen

Verticale Jaloezieën - Lamellen

Verticale Jaloezieën – Lamellen

Verticale Jaloezieën - Luxaflex

Verticale Jaloezieën – Luxaflex

Gratis deskundig advies op locatie
Gratis inmeten
Vrijblijvende offerte
Gratis Montage

Bel ons: 074 384 15 69

Bekijk onze lamellen op maat

Lamellen Enschede

Bent u op zoek naar lamellen in Enschede? Wij bieden een ruim assortiment lamellen aan en bezorgen deze vanzelfsprekend ook in Enschede. Onze vakmensen vervullen al jarenlang met veel passie de woonwensen van onze klanten. Wij zullen u dan ook graag gratis voorzien van advies zodat u geen spijt krijgt van uw keuze.

 

Lamellen zijn ideaal om het zonlicht binnenshuis te weren en zorgen er uiteraard voor dat de inkijk minder wordt. Zo garandeert u uw privacy optimaal. Lamellen vallen onder de categorie jaloezieën en zijn nog altijd een populaire keuze betreft raamdecoratie. U kunt ze bijvoorbeeld verticaal toepassen bij schuifpuien of de normale ramen van uw woonkamer. Ook is er een optie om ze in te zetten voor uw schuine dakramen. Wanneer u bij ons lamellen aanschaft leveren we de rail er automatisch bij waardoor het eenvoudig te installeren is. Natuurlijk kunnen onze vakmensen u uiteraard helpen bij het installeren van uw lamellen in Enschede. Oude Luttikhuis Interieur biedt lamellen aan in verschillende soorten stoffen. Zo kunt u kiezen uit kunststof of stof met verschillende afmetingen en kleuren. Ook maken we lamellen voor u op maat mocht dit nodig zijn. Naast verticale lamellen kunt u ook kiezen uit horizontale lamellen.

 

U kunt dus kiezen voor stoffen lamellen, pvc-lamellen of kunststof lamellen. De lamellen zijn ook gemakkelijk bij te stellen met een lamellenschaar, maar ook hier kunnen onze specialisten u bij helpen. Uiteindelijk blijft de keuze aan u welk type lamellen qua sfeer het beste past bij uw interieur.

 

Wilt u meer informatie over de aanschaf van lamellen in Enschede? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten en stylisten staan u met alle plezier te woord om de juiste keuze te maken voor uw woning. Onze adviezen zijn uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.