De medewerkers zijn zeer vakkundig, precies en netjes.

Dhr. Bons – Hengelo (Ov)

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Dhr. Leijen – Borne

Klantvriendelijk, bij de tijd en kennis van zaken.

Mevr. Schabbink – Enschede

Welkom bij Oude Luttikhuis interieur

Al sinds 1993 fleurt Oude Luttikhuis Interieur uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of badkamer op. Elke ruimte komt tot leven dankzij onze ruime aanbod aan merken, producten en variaties. Wij gaan dan ook geen enkele uitdaging uit de weg. Dagelijks worden vele prachtige interieurs voor de particuliere en zakelijke markt ontworpen en gerealiseerd. Wij geloven in een persoonlijke, warme aanpak om er voor te zorgen dat iedereen het interieur van zijn of haar dromen krijgt. Dit realiseren wij dankzij ons vaste en hechte team van echte vakmensen. Onze mensen zijn geselecteerd op hun gedrevenheid en liefde voor het vak. Samen proberen we de wereld elke dag een stukje mooier te maken en sparen we kosten noch moeite voor elke klant.

Uw interieur verbouwen kan een heel proces zijn, maar wij nemen u al het werk uit handen. Van design tot uitvoering, wij dragen zorg voor de gehele realisatie. Onze stylisten zetten, samen met u, uw wensen om in een prachtig ontwerp en onze vakmensen leveren en monteren de gewenste systemen bij u thuis. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende samenwerking met partners en leveranciers garanderen wij dagelijks het beste maatwerk voor raam en vloer.

Gezamenlijk zorgen we dagelijks voor het beste resultaat met een persoonlijke touch. Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel, want een vloer- en raamdecoratie moet niet alleen bij de ruimte passen, maar ook bij de persoon. Interieurs met relevantie en waarde voor de bewoner, dat is het doel. Laat u uitvoerig inspireren door onze omvangrijke collectie vloer- en raamdecoratie in onze showroom in Borne. Ook voorzien onze stylisten u daar graag van gratis en vrijblijvend advies!

Wij bieden:

 

 • Hoogwaardige kwaliteit

 • Specialisten en stylisten

 • Deskundig advies

 • Gratis inmeet service

 • Vakkundige installatie

PVC vloeren

PVC vloeren winnen snel aan populariteit de laatste jaren, en met goede reden. PVC vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden, slijtvast, sterk, geluiddempend en hebben een langere levensduur de meeste andere harde vloeren. Daarnaast zijn ze veelzijdig te gebruiken of het nu uw badkamer, kantoor of woonkamer betreft. Zo kunt u een uniforme look doorvoeren in uw huis.

Dankzij innovatieve productiemethoden zijn PVC vloeren haast niet van echte houten vloeren te onderscheiden. Zo kunt u zelfs PVC vloeren met reliëf en voelbare nerven krijgen. PVC is daarnaast uitermate goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Het PVC neemt snel de warmte op en is in staat de warmte goed te geleiden, wat een groot voordeel is ten opzichte van houten vloeren.

Een ander groot voordeel van PVC vloeren is dat ze uiterst vochtbestendig zijn. De planken zijn voorzien van een stevige beschermlaag waardoor vocht niet in de vloer trekt. Daarom hoeft u dus niet bang te zijn dat er vochtplekken of oneffenheden in de vloer ontstaan als u onverhoopt drinken op de vloer zou knoeien.

Nogmaals de voordelen van PVC vloeren op een rijtje:

 • Vochtbestendig
 • Voelbare houtstructuur
 • Geluiddempend
 • Makkelijk te leggen
 • Duurzaam
 • Milieuvriendelijk
 • Onderhoudsarm
 • Geschikt voor vloerverwarming
Bekijk alle PVC vloeren hier
POPULAIR

Plissé/Duette®

De Plissés/Duettes® zijn geschikt voor elk soort interieur, maar zijn dankzij hun veelzijdigheid met name handig voor ongebruikelijke ramen zoals in serres of bij dakramen. Alle systemen (vrijhangend, ingespannen, plafond, dakraam) zijn in velerlei types verkrijgbaar.

De Plissés van Multisol zijn gemaakt van stijlvolle plooistoffen. Door het mooie lijnenspel dat de geplisseerde stof kenmerkt krijgt uw woning een moderne uitstraling. De Multisol Duette® shades hebben een isolerende werking dankzij de innovatieve honingraatvormige kanalen in het gordijn. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar werkt ook direct energiebesparend. Een win-win dus!

Met een zogeheten ”dag en nacht” Plissé kunt u eenvoudig het zonlicht filteren of blokkeren. Plisségordijnen kunt u alleenstaand of in combinatie met elkaar in haast elk mogelijke raamtoepassing en kamer inzetten, zelfs volledig horizontaal.

Sommige stoffen zijn voorzien van een Topar® of een Dustblockcoating. Hier vertellen wij u graag meer over in onze winkel.

Bekijk alle Plissé/Duette's® hier
ONZE SHOWROOM