Taatsdeuren en schuifdeuren

Luxe tussendeuren op maat

Nieuw in ons assortiment: luxe taatsdeuren en schuifdeuren op maat. We zien het steeds vaker: prachtige stalen deuren in combinatie met glas als industriële en luxe finishing touch in het interieur van hedendaagse woningen. Bij Oude Luttikhuis leveren we taats- en schuifdeuren van hoogwaardige kwaliteit, volledig passend in uw interieur.

 

Sterk en betrouwbaar

Taatsdeuren en schuifdeuren zijn een prachtig alternatief voor volledig stalen deuren. De deuren van Oude Luttikhuis zijn gemaakt van sterk staal en bevatten luxe, helder glas van hoogwaardige kwaliteit. Deze combinatie zorgt voor een stoere, maar vooral ook luxe uitstraling en zorgt ervoor dat een kamer gelijk een stuk ruimtelijker en speelser oogt.

 

Stijlvol en veelzijdig

De deuren zijn ontzettend veelzijdig toepasbaar in het interieur en we zien ze dan ook op verschillende locaties terug. Zo worden schuifdeuren en taatsdeuren bijvoorbeeld gebruikt als afscheiding tussen de hal, woonkamer en keuken. Ook zien we ze veel terug in de slaapkamer als afscheiding van de badkamer. Door het heldere glas valt er veel licht in beide ruimtes, wat het interieur lekker licht en toegankelijk maakt en prettig om in te verblijven. We zitten tegenwoordig zoveel binnen, dat een grote hoeveelheid aan licht goud waard is.

 

Enkel hoogwaardige materialen

Zoals hierboven genoemd produceren we onze deuren enkel in hoogwaardige materialen en leveren we, tot op de halve millimeter, volledig maatwerk. Klik op de producten voor een sfeerimpressie en meer informatie en vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte op.

 

 

Gratis interieur advies

Bij Oude Luttikhuis stelt u zelf uw perfecte taatsdeuren of schuifdeuren op maat samen en ontvangt u vrijblijvend een offerte, inclusief inmeten en montage. Weet u niet zeker welk type deur of afscheiding geschikt is voor uw woonsituatie? Wij denken graag met u mee tijdens een geheel vrijblijvend interieur advies gesprek.

Gratis interieur advies