Gietvloeren

Nieuw in ons assortiment: Eurocol gietvloeren. Na verschillende signalen uit de markt voor nieuwe trends en wensen van professionals en doe-het-zelvers, mogen deze producten volgens ons niet meer in het assortiment ontbreken.

 

Gietvloeren zijn een ontzettend populaire optie onder vloerafwerking voor zowel woningen, als kantoren, restaurants, hotels, winkels en (bedrijfs)kantines. Onder de productcategorie gietvloeren bieden wij de keuze uit de producten Floorcolouring en Liquiddesign. Floorcolouring is een vloeivloer met een fraaie betonlook-uitstraling voor binnentoepassingen en Liquiddesign staat bekend om zijn warme en comfortabele uitstraling.

 

Klik op de producten voor meer informatie en vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte op.

Eurocol Floorcolouring

Wilt u uw vloer een mooie betonlook geven? Dan biedt 390 FloorColouring van Forbo Eurocol de ideale oplossing. Eurocol 390 FloorColouring is een pigmentatiepoeder voor het maken van decoratieve vloeivloeren. Geschikt voor binnentoepassingen in bijvoorbeeld kantoren, woon- en slaapkamers, hobbyruimtes e.d. (niet geschikt voor houten vloeren). U voegt het eenvoudig toe aan bijvoorbeeld het 990 Europlan Direct egalisatiemiddel en bepaalt zelf de intensiteit van één van de drie basis kleuren.

 

Kleuren
White, Soft Black en Brown

 

Productvoordelen

  • Makkelijk te mengen
  • Kant en klaar
  • Te gebruiken i.c.m. pomp of handmatig

Eurocol Liquiddesign

Eurocol LiquidDesign onderscheidt zich duidelijk van bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. Met zijn warme, comfortabele uitstraling is LiquidDesign geschikt als vloerafwerking voor zowel woningen als (bedrijfs)kantines, hotels, restaurants, kantoren en winkels. LiquidDesign is bijzonder verwerkingsvriendelijk. Deze veerkrachtige vloeivloer laat zich snel en moeiteloos aanbrengen en afwerken tot één fraai egaal oppervlak. LiquidDesign bestaat uit natuurlijke grondstoffen en zijn hernieuwbaar, dus milieuvriendelijk.

 

Kleuren
LiquidDesign is in maar liefst 32 verschillende kleurtinten beschikbaar. Bekijk hier alle kleuren.

 

Productvoordelen

 In 1 keer af te lakken zonder primer
 Taai, slijtvast, vuilbestendig en emissiearm
 Naadloos aan te brengen